نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات 

فرانسه از تحریم‌های جدید علیه روسیه خبر داد

وزیر خارجه فرانسه روز دوشنبه گفت که توافق درباره بسته یازدهم تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه باید پیش از نشست آتی سران کشورهای اروپایی که قرار است در ماه جولای برگزار شود، حاصل گردد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کاترین کولونا» که در نشست وزیران خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل صحبت می‌کرد گفت: «همچنان در حال بررسی تحریم‌ها به خصوص در زمینه مسائل فنی و قانونی هستیم و نمایندگان کشورهای اروپایی بار دیگر روز چهارشنبه هفته جاری به بررسی آن خواهند پرداخت. انتظار پایان آن را در نزدیک‌ترین زمان ممکن و پیش از پایان ماه جولای و قبل از نشست سران کشورهای اتحادیه اروپا، داریم».

پیش از این یک منبع بلندپایه اروپایی به خبرنگاران گفته بود که بحث درباره بسته یازدهم تحریم‌ها علیه روسیه همچنان در حال انجام بوده و توافق نهایی درباره آن دور از انتظار نیست».

وی ادامه داد: «تا کنون هیچگونه توافق نهایی درباره تحریم‌های جدید وجود نداشته اما اختلافات جدی در داخل اتحادیه اروپا درباره بسته یازدهم تحریم‌ها علیه روسیه و کمک‌های نظامی به اوکراین وجود ندارد».

پیشتر «اورسولا ون در لاین» گفته بود که بسته یازدهم تحریم‌ها علیه روسیه شامل اقداماتی است که مانع از دور زدن تحریم‌های کنونی می‌شود.

تحریم کشورهای غربی علیه روسیه در حالی اعمال می‌شود که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه چند روز پیش گفته بود که علی‌رغم فشارهای اقتصادی و تحریم‌های غرب، روسیه توانسته بر مشکلات مالی ناشی از تحریم‌ها غلبه کند.

پیشتر «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه نیز با اشاره به باج ندادن بسیاری از کشورهای جهان به غرب برای تحریم روسیه گفته بود: «علی‌رغم فشارها و باج‌گیری‌های غرب، ۸۰ درصد کشورهای جهان به تحریم‌های غرب علیه روسیه نپیوستند»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار